Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Valaki vagta mar le a babahaja...

Valaki vagta mar le a babahajat a homlokanal?

Figyelt kérdés
Ha valaki levagta mar annak normalisan vissza nott a haja miutan levagta? En tavaly levagtam es ossze vissza no a babahajam..Valami tipp hogy normalis vissza nojjon a babahajam elol? Zavar hogy nem tudom normalisan felkotni a hajam mert kilog az a tincs ami no 14/l

2016. máj. 3. 20:19
 1/2 anonim ***** válasza:

Igen, a barátnőm.

Neki is össze-vissza nő, borzalmasan néz ki szegénykém. De ő is tudja, azóta is szídja magát (ennek már 3 éve). :D

2016. máj. 3. 20:37
 2/2 anonim ***** válasza:
A lányok miért hiszik a legjobb dolgokra azt, hogy rossz? Nincs egy jó nő sem, mert mindegyik elcsúfítja magát..:D A babahaj az szép és szexi. Jó, ha kiáll, nekem tetszik.
2016. máj. 4. 05:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!