Pattanás utáni hegek a háton?
Figyelt kérdés
Nagyon pattanásos volt a hátam egy időben (még most is szokott lenni rajta 1-2, de már nem vészes), viszont, amik voltak hegeket és barna foltokat hagytak maguk után. Nagyon csúnya és nem igazán múlik. Jön a nyár és Nekem még mindig arra kel figyelnem, hogy olyan felsőket vegyek, amik hátul egy kicsit sem kivágottak. Nem tudom összefogni a hajam (mert az legalább takarja valamennyire), nem tudok felvenni egy bikinit, vagy elmenni strandra. Tudom, hogy teljesen elmúlni sosem fognak, de van rá valami megoldás amitől halványodnának annyit, hogy legalább ne legyen zavaró és feltűnő?
17/L
2016. máj. 1. 15:06
1/3 A kérdező kommentje:
Igazából nem is a hegekkel van bajom, azok annyira nem feltűnőek, meg azokból kevés van (inkább csak azok után maradt, amiket nyomkodtam), viszont barna foltot szinte mind hagyott maga után
2016. máj. 1. 15:09
2/3 anonim válasza:
Minden nap tusoláskor kend be egy szelet citrommal, amit előtte cukorba mártottál, kicsit hagyd rajta, majd mosd le. Nekem segített, persze teljesen nem lehet eltüntetni, de strandon vállalható.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Kipróbálom :)
2016. máj. 1. 16:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!