Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A ricinus olaj vagy a szilikon...

A ricinus olaj vagy a szilikonmentes sampon a felelős?

Figyelt kérdés
Sokat olvasattam/ Hallottam a ricinus hajnövesztő hatásáról illetve, hogy azt szilikonmentes samponnal kell kimosni.így hosszu hajra vagyva el is kezdtem hasznalni aminek eredménye hogy a hatkozepnel is hosszabb hajam visszatort melltartó pánt fölé:( es azon gondolkodtam, hogy ez a szlikonmentes sampon hatása lehet... Mert azota ezt abba hagytam a hajam levágattam es figyelmetlenul szilikonmentes sampont vettem es ujra törni kezdett a hajam. Velemenyek?

2016. máj. 1. 13:06
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

10-es: a vitaminokkal nem úgy van, hogy "összeeszi" az ember. :-)

Sőt, vannak, amik erősítik egymás hatását (mások pedig csökkenthetik).

Amikor az ember vitamint (stb-t) szed, akkor érdemes is odafigyelni erre a hatásmechanizmusra, mivel így sokkal jobban tudnak hasznosulni a vitaminok.

Írd be ezt a google-ba: szinergikus asszimiláció.

2016. máj. 5. 14:08
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Ugyanakkor - ha így értetted - bizonyos gyógynövényeket bizonyos vitaminokkal nem ajánlott együtt bevenni, mert kiolthatják egymás hatását.

Amikor az ember friss citromlevet fogyaszt, azzal oké, ha beveszi a C-vitaminját, de pl. - úgy emlékszem - C-vitamint echinaceával (bíbor kasvirág) együtt bevenni nem oké.

Csipketeával is bevehető a C-vitamin, stb. (A csipkéből hideg áztatással készítünk kivonatot, hogy a C-vitamin, bioflavonoidok ne sérüljenek.)

2016. máj. 5. 14:12
 13/14 A kérdező kommentje:
Nos, ez a jelenlegi vitamin amit szedek nem tudom mennyire lehet hatásos : 1. Keves ideje szedem..2.Előtte beszedtem 90szem biovanet, azt követően pedig egy 60szemes jutavit multivitamint igy nálam mar ez előtt volt ami megtegye a hatását. De ez a Dm sajat markas vitaminja nem draga 60szem 1000ft korul van ha pedig akciós akkor 899ert is meglehet venni es ez két havi adag mert egy nap csak egy szemet kell bevenni ... Tehat megeri kipróbálni ugyan az van benne mint mas szépség vitaminokban csak ez árban kedvezőbb :)
2016. máj. 5. 15:42
 14/14 anonim ***** válasza:
Igen,avval tisztában vagyok,hogy egyes vitaminok egymásra jó hatással vannak.:-)
2016. máj. 7. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!