Hogy is van ez? Hajhab, hajlakk, hajwax. Melyiket milyen fajta hajra érdemes használni?
Figyelt kérdés
Mindenki mást mond azzal kapcsolatban hogy hogy használjuk ezeket a termékeket. Van aki azt mondja hogy a lakk elég és van aki azt mondja hogy hajhab és utána hajlakk. Mások szerint jobb a hajwax. Felül nagyobb hajam van körülbelül 5-6 cm. Oldalt le van nyírva kicsire. Most csak simán hajhabbal oldalra-fel beállítom és kész. Nem szeretem ha nagyon kemény vagy zsíros lesz a hajam ezért a zselé kizárva nálam. Szerintetek hogy és mivel érdemes beállítani egy ilyen hajat? Ja és szárazon vagy vizes hajra használjam a hajhabot, hajlakkot, hajwaxot?2016. ápr. 29. 14:42
2/3 Shai-Hulud válasza:
Reggel felkelés után nekem is pont ilyen. :-D
3/3 anonim válasza:
Egy jó fodrász megcsinálja olyanra, hogy magától is eléggé felfelé álljon. Az a trükkje, hogy a haj tövénél egy-két mm-es sávban pár mm-esre kell vágni, és a frizurán belül is ki kell alakítani ilyen kis pár mm-es tüskéket, amelyek támasztják a hajat. Akkor az egész felfelé áll magától is eléggé. Utána vaxolni lehet. A hajhab hosszú hajra való szerintem, megemeli a haj tövét szárításkor. A lakk szintén inkább hullámokat fixál rugalmasan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!