Az ombre haj már gáz lenne?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Júniusban ballagok és beszeretném festetni a hajam.Az ombre hajon gondolkoztam,de nem vagyok benne biztos.Ti mit gondoltok?2016. ápr. 26. 22:47
1/5 anonim válasza:
Olyan legyen, ami neked tetszik, és amit szívesen hordanál, ne olyan, amilyet a divat elvár... Ha neked az tetszik, mégis miért lenne gáz?
2/5 anonim válasza:
Nem gáz ha neked ez tetszik és van pénzed is egy mesterfodrászra. Mert sima fodrász csak elrontani képes az ombrét még mindig. Állandóan csak ilyen igénytelen ronda ombrékat látok mostanság... az nagyon gáz.
3/5 anonim válasza:
Legyen inkább balayage technika. Most az a divat és sokkal szebb, természetesebb.
4/5 anonim válasza:
Az attól függ. Az olyan ombre haj, ami szép átmenetes illik hozzád az jó. De csak azért mert mindenkinek olyan van ne csináltasd meg. Kifejezetten undorító szerintem mikor egy barna hajú lánynak a hajvége szőke mintha lenőtt volna a festék, vagy mintha csak belemártotta volna a hajvégét a festékbe mert nem volt pénze fodrászra. Kb. minden második lány ilyen.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Mindenkinek ment a zöld kéz :)
2016. ápr. 28. 00:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!