Mit kell figyelembe vennem ha szőkére szeretném festeni a hajam?
Előre úgy gondoltam, hogy világosítok a hajamon és maj csak utána fetettem meg még szőkébbre :)
Ez lenne az első lépés: [link]
majd ez lenne a végleges: [link]
Ha megfestetem szőkére a hajam meg fog sárgulni (kb 1 hónap múlva)?
El felejtettem említeni, hogy sötét barna hajam van és (természetesen) fodrászaton csináltatom meg és nem magamon kísérletezek :)
19/L
hamvasító sampont és folyadékot ajánlok. a sárgaságot remekül kiüti. de nyilván jó ha alapból hamvas árnyalatot fest neked a fodrász, azt meg korában tartod a hamvasító samponnal.
amúgy így jó lesz,hogyha több lépésben szeretnéd.ráadásul ha nem állna jól, kiderül mielőtt leszivatnád az egészet feleslegesen.
annyit tudsz tenni,hogy olyan fodrászhoz mész, aki érti a dolgát és jó alapanyagokkal dolgozik.
ha nincsen nagyon vékony és törékeny hajad, akkor nem lesz különösebb gond, nem fog letörni,bevattásodni. (De fodrászon is múlik!!)
Köszönöm a válaszokat :)
És az utolsónak: igazad van csak nem akarok nagyon béna kérdéseket feltenni neki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!