Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Pattanásokra és hegekre,...

Pattanásokra és hegekre, valami házi szer, amitől holnapig javulhat?

Figyelt kérdés
Tudom hogy nagyon sok ilyen kérdés van de egyikben sem találtam rá a megfelelőre, mivel egyik se működött. Ha valakinek vannak valami új ötletei megosztaná velem? A paradicsomot meg az élesztős dolgokat már kipróbáltam de nem használt. A válaszokat előre is köszönöm . :)
2010. ápr. 7. 15:38
 1/10 anonim ***** válasza:
59%
Csodaszer ami egy nap alatt elmúlasztja a heget olyan sajna nincs
2010. ápr. 7. 15:40
 2/10 anonim ***** válasza:
86%
pattanásra fogkrém, de az se csodaszer ám
2010. ápr. 7. 15:41
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Hegekre nagyon nagyon jó a Neogranormon krém! Én azt használom, és megfelezi a gyógyulási időt!
2010. ápr. 7. 15:45
 4/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:) Amúgy nem úgy gondoltam hogy holnapra pikk-pakk elmúlik az összes, hanem hogy csak naggyából halványulnak a hegek. :) Ha valaki még tud valamit, akkor kérem irja meg. :)
2010. ápr. 7. 15:46
 5/10 anonim ***** válasza:
65%
pálinka, negyed óránként féldeci
2010. ápr. 7. 16:57
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
heloo az ilyen sebekre/hegekre contractubex gel a jo,sztem ez a legjobb:)
2010. ápr. 7. 17:16
 7/10 anonim ***** válasza:
60%
Neugrarormon?
2010. ápr. 7. 19:10
 8/10 anonim ***** válasza:
bőrgyógyász.. menj el hozzá mert hidd el nekem hogy az ilyen "csodaszerektől" nem lesz semmi se jobb...:S tapasztalat...:(:(
2010. ápr. 9. 21:05
 9/10 anonim válasza:
Neogranormon, kamilla teának a füve, de nem a filteres, fogkrém is tényleg jó, de az a patira, nem a hegre, hegre nekem még jó volt az aloe vera is. Nem házi: Hegeket nekem az isotrexin krém hasznélt, 1 hónap alatt alig látszik mág valami, pedig nagyon heges voltam én is, mára már szinte tiszta :) Háziorvos is felírhatja a receptet. Sok sikert!:)
2010. ápr. 10. 00:27
 10/10 anonim válasza:
*egy pár á betűt cserélj é re :D Kicsit fáradt vagyok már...;)
2010. ápr. 10. 00:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!