Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mit tehetek az oszulesem ellen?

Mit tehetek az oszulesem ellen?

Figyelt kérdés
Sajnos nagyon koran elkezdtem oszulni, most 19 eves vagyok es mar jocskan van osz hajszalam... Nem tud valaki valami jo megoldast ra, festeken kivul? Barmi is legyen az... Koszonom elore is!

2016. ápr. 25. 19:44
 1/5 anonim válasza:
37%
Nem lehet, hogy csak világosabb hajszál? Ennyi idősen még nem szabadna őszülni.
2016. ápr. 25. 19:47
 2/5 anonim ***** válasza:
A melanin képződéshez rézre van szükség, esetleg rézhiányod van, amit talán valamilyen gyógyszerrel vagy gyógykészítménnyel lehetne kezelni.
2016. ápr. 25. 19:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Nincs semmi. Ha lenne, akkor nem kellene festegetni, nem lennének ősz hajú nők. Én is a huszonéveim legelején kezdtem őszülni, végigjártam mindent, de semmi. Anyám meg most 70 és még mindig csak alig-alig van pár fehér hajszála. Vicces dolog a genetika.
2016. ápr. 25. 19:52
 4/5 A kérdező kommentje:
Hath arra gondoltam h draga es azert nem elterjedt... de esetleg sebeszi beavatkozas agy mit tudom hasonlok sem segithetnek... ? Artol fuggetlenul...
2016. ápr. 25. 21:44
 5/5 anonim ***** válasza:
Agysebész.
2016. ápr. 25. 22:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!