Ha szoke hajam van, hogy lehet visszavagni?
Figyelt kérdés
(Lehet, hogy ezt a kerdest nem ebbe a kategoriagba kene tennem, de nemtudom melyik a megfelelo ra.)
Sokszor \'leszokeznek\' es nem azert mert valami hulyeseget mondok, vagy hulye vagyok, hanem csak mert sok szokes vicc van meg ha valami mulatsagosat is mondok, egybol a reakcio "szoooke". Engem ez nem zavar vegulis mert nem veszem magamra a szokes vicceket meg hasonlo, de van amikor nagyon fel tud idegesiteni ezzel. Hogy lehetne visszavagni ha leszokeznek ? Egy jo beszolas vagy barmi, amit ugymint felnotteknek, a haverjaimnak is mondhatok ? :)
2008. szept. 23. 14:51
11/12 anonim válasza:
első vagyok..de most basszus..te is mondod h nem azért mondjuk h ti szőkék buták vagytok....na és akkor mi vagyunk a buták,mikor a hülyék azt hiszik h valaki butább mert más hajszín tetszik neki és ez áll jobban...azok a fogyik,akik azt hiszik h egy hajszín miatt buta lesz vkiből...
12/12 A kérdező kommentje:
Nah ezzel most teljes mertekben egyetertek!!! Gratu ;)
2008. szept. 24. 14:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!