Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Barna festéktől szinte fekete...

Barna festéktől szinte fekete lett a hajam, kivilágosodik?

Figyelt kérdés
Befestettem egy "barna" felíratú festékkel a hajamat, a mintákon középbarna színű volt, mégis szinte fekete lett a hajam. Lehet, hogy túl sokáig hagytam rajta:(. Ugye ez hajmosással kikopik barnára?

2016. ápr. 21. 18:50
 1/6 anonim ***** válasza:
Valószínűleg mosásoknál kopni fog és barna lesz. Korpás hajra való sampon koptatja legjobban a hajfestéket.
2016. ápr. 21. 19:42
 2/6 anonim ***** válasza:
Én is így jártam tök fekete lett a hajam. Bár nekem nem használt de sokan próbálkoznak c-vitaminnal. Kapszulát kell apróra törni, samponba tenni és pakolásként a hajin hagyni 15 percig nagyjából. A tojásos pakolás is világosítja a hajat.
2016. ápr. 21. 20:19
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen:)
2016. ápr. 21. 20:59
 4/6 A kérdező kommentje:
2. Válaszoló, neked kivilágosodott?:)
2016. ápr. 21. 21:00
 5/6 A kérdező kommentje:
Egyébként köszi, kipróbáltam a c vitamint. sikerült, most nagyon szép sötétbarna lett a hajam vörös beütés nélkül!:)
2016. ápr. 22. 18:22
 6/6 anonim ***** válasza:
Bocsi a késői válaszért. :/ Örülök hogy segíthettem! :)
2016. ápr. 28. 20:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!