Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy győzzem meg anyut, hogy...

Hogy győzzem meg anyut, hogy had szőrtelenítsem magam?

Figyelt kérdés

A hónaljamon tavaly nyáron titokban már csináltam, csak azután most ősszel ugye beraktam a másik fürdőszobai szekrénybe, onnan meg kidobta szerintem és nincs itthon több, és ugye jön az ujjatlan szezon, és ciki, ha kilógnak a szálak... a lábamon nem akarom, mert ott nem látszik. Csak a hónaljam. Azon is gondolkoztam, hogy veszek, de egy egész csomagot? Kicsit feltűnő lenne.. :SS Ezért rá akarom venni. Mondtam már neki, hogy ciki ha látszik, de ő azt mondja, hogy nem de igen látszik, mert tavaly is cikiztek és ááá :SS Valaki tipp?:(:(:(

14/L

2010. ápr. 6. 20:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Szerintem felesleges mondanod bármit is.14 évesen nem vagy már olyan kicsi.:D Csináld, és kész. Amúgy meg egyáltalán nem "divat majmolás". nehezen tudom elképzelni, hogy valaki a szőrös hónaljra bukik..xd
2010. máj. 11. 16:01
 12/13 anonim ***** válasza:
szia. fekete vastag szálú hajam van és hófehér bőröm. átérzem:) maximálisan. mond meg anyukádnak, hogy zavar. ha bírod a fájdalmat, akkor szedesd gyantával. gondolom nem túl erős a szőrzeted, csak látványos. idővel kevesebb lesz és gyengül. maximálisan megéri. 20/l
2010. máj. 11. 16:54
 13/13 anonim ***** válasza:
Mondd meg anyukádnak h ez tényleg gáz, és h piszkálnak miatta!! Esetleg azt is, hogy attól hogy az ő korában ez nem volt szokás, most kicsit más időket élünk... (amúgy én is már 12 évesen szőrtelenítettem, mert zavart). Vegyél egy csomag veetet vagy egy jó borotvát, és ha épp nem használod, tartsd a táskádban, vagy a szekrényed mélyén, vagy olyan helyen, ahol nem turkál, ha mégsem engedné meg!!!
2010. máj. 11. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!