Mi van, ha mellre mellfeszesítő helyett sima bőrfeszesítő, karcsúsító krémet használok?
például ilyet..a sima bőrfeszesítőkről sokkal több és jobb vélemény van,mint a kifejezetten mellre valókról
Igazából ezt te is meg tudod állapítani, nézd meg a krémek hátulján h miket tartalmaz és hasonlítsd össze.
Véleményem szerint ugyan az, én is bőr/com feszesítőt kentem rá annó ugyan az vagy még jobb volt a hatása. (fogyás után megereszkedtek a melleim..)
Ha szép nagy kerek FESZES melleket szeretnél, szedj Velgyn fogamzásgótlót ugyanis van egy olyan mellékhatása hogy 1 mérettel megnöveli a mell méretét és nem drága +3 hónapos adag!!
Én is azt szedem, bár én nem akartam ezt. AHogy utánaolvastam láttam h sokaknál(mindenkinél!) akit csak kérdeztem a környezetemből és ezt szedték, megdúzzadtak a melleik.
És baromi jól néznek ki. A ciklus semelyik napján nem esnek össze és már az első hét felénél Érezhető.
Ettől biztos feszes lenne! (és nem híztam tőle egy dekát se)
Nem ér semmit!!!
Ha akarsz tuti tippet, írj privit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!