Milyen hajszín állna jól nekem?
Én sötét szürkére gondoltam vagy fekete-szürke ombréra de nem igazán értek ehhez lehet nem is állna jól. Szerintetek?
Általában mindenkinek a természetes hajszíne, vagy egy ahhoz közeli árnyalat áll jól. Az nagyon ritka, hogy valakin mondjuk a szőke és a fekete is ugyanolyan jól néz ki.
A szürke hajat pedig szerintem felejtsd el. valaki azt mondta, hogy ez menő? Szerintem borzalmasan gagyi.
Teljesen szép hajszíned van, jobb ha nem roncsolod feleslegesen kemikáliákkal.
és a szilvaszín?
Az a baj,hogy ezzel a hajszinnel olyan unalmasnak érzem már magam. A fekete-szurke ombre pedig nagyon megtetszett:)
én megértelek. én is meguntam a világos barnás hajamat. mindenkinek olyan van ráadásul.
szerintem jól állna a fekete-szürke ombré, mert ahogy a képen látom amúgy is elég sötét barna a hajad. padlizsán is lehetne. szerintem a sötét hajszínek jól állnának neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!