Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Mennyi idő alatt hat a teafaolaj?

Mennyi idő alatt hat a teafaolaj?

Figyelt kérdés
Tegnap vettem teafaolajat, mert tele vagyok pattanással és elvileg hamar eltűnnek, ha ezzel kenegetem. Mennyire gyakran kenegessem? Mennyi idő alatt látszódik a hatása? 16/F

2016. ápr. 18. 23:32
 1/10 anonim válasza:
Egy nagy szart se érnek ha elég sok és gyulladt pattanásaid vannak, én már minden a szart kipróbáltam nekem a gyógyszeres kezelés segített csak az Isotretinoin- Teva gyógyszer, de ha neked nem nagyon csúnya és gyulladt a bőröd akkor a Duac gél elég jó kis gyógyszer erősen szárit bekened 2-3 nap alatt kisebb pattanásokat eltünteti de a nagyobbakra idő kell. De ha megfogadod tanácsom a tényleg csúnya a bőröd nem érdemes sok hülyeségre költeni a pénzed mert úgyse segít vissza fog jönni én tudom mert rettenetesen csúnya volt a bőröm, és semmi nem segít csak a gyógyszeres kezelés ilyen esetben, de lehet neked segít a kenőcs is nem tudom így megmondani, remélem segítettem.
2016. ápr. 19. 10:41
 2/10 anonim ***** válasza:
Segít leszárítani... pár nap, de ettől még ki fognak jönni újabbak. Mert vagy hormongond miatt van, vagy egészségtelen életmód vagy valami gyulladás, pl rossz fog. Nem ártana orvost felkeresni ha komoly a helyzet.
2016. ápr. 19. 11:17
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem ártana konzultálni egy hozzáértő mesterkozmetikussal.
2016. ápr. 19. 15:38
 4/10 A kérdező kommentje:
Elég csúnya bőröm van.
2016. ápr. 20. 15:28
 5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2016. ápr. 20. 15:28
 6/10 A kérdező kommentje:
1. Mennyi idő alatt látszódott valami gyógyszeres kezeléssel?
2016. ápr. 20. 15:29
 7/10 anonim ***** válasza:
A teafaolaj természetes, fertőtlenít és gyulladáscsökkentő és durván szárítja a bőrt. Nagyon sokkal jobb mint egy pepecselő ki tudja mi van benne tisztázatlan eredetű kence. Ha patikába veszed, akkor ott még a gyógyszerész tud is segíteni hogy a te bőrödre mi a jó igazán.
2016. ápr. 20. 17:01
 8/10 anonim válasza:
ÉN ISotretinoin-teva szedtem, az első hónapban még több pattanásod lenne de attól nem kell aggódni a gyógyszer akkor kezd működni igazán, és utána a 2 hónaptól kezdve szépen lassan gyógyulnak a sebek, piros foltok, az idővel felszivódik a 4 edik hónapban szinte 1 pattanás se jön ki, és utána végig kell szedni a 6 hónapos kúrát és minden rendben lesz hidd el ;)de kérd ki az orvos véleményét
2016. ápr. 20. 17:26
 9/10 anonim válasza:

kíváncsi vagyok a bőrodre Milyen

Mert szerintem ha te meglatnad milyen volt nekem sokkot kapnál :D

2016. ápr. 20. 17:29
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem hiszem.
2016. máj. 6. 21:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!