Valahogy el lehet érni, hogy gyorsabban nőjön a hajam?
Figyelt kérdés
Pár hónapja levágattam a szép, hosszú hajam, amit eléggé megbántam, nagyon rossz lett a közérzetem és kicsit sem tetszik.
Természetesen tudom, hogy annyira nem tudom befolyásolni a növekedést és hogy 2 hét alatt nem lehet visszavarázsolni, de mégis ha valakinek valamilyen tippje van, hogy gyorsíthatnám a folyamatot, kérem írjon! :)
2016. ápr. 16. 08:58
1/5 anonim válasza:
A biotin elvileg gyorsítja minimális mértékben.
2/5 anonim válasza:
Én sör+olíva olaj pakolást teszek rá és az jót tett neki, kb egy hónap alatt többet nőtt mint szokott.
Remélem hamar vissza nő!
Menj sokat napra, nekem nyáron a sok nap miatt többet nő a hajam.
4/5 anonim válasza:
egyél sok halat, tegyél rá hajolajokat meg maszírozd a fejbőröd az serkenti a hajnövekedést
5/5 aliz118 válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!