Vágattad már hosszú hajad rövidre? Miért?
Figyelt kérdés
Milyen volt és lett?Mennyi időbe telt, míg megszoktad? Kort, nemet írj légyszi!2016. ápr. 16. 06:49
1/10 anonim válasza:
Derékig érö hajat két centis fiúsra vágatam.
Eleinte furcsa volt, és nem igazán szerettem, ezért újra megnövesztettem vállig éröre.
2/10 anonim válasza:
Igen mivel meguntam... de hamar meg is bántam.
3/10 anonim válasza:
A majdnem derékig érő hajamat vágattam váll fölé kicsivel. Először tetszett de később annyira megbántam, hogy azóta csípőig érőre megnövesztettem :D
4/10 anonim válasza:
Előző vagyok lemaradt, hogy 20/L
5/10 anonim válasza:
Nekem a leghosszabb hajam majdnem a térdemig ért már kb még 16 éves koromban, de rengeteg bajom volt vele főleg hogy akkoriban már elkezdtem dolgozni iskola mellett és nagyon sokat kellett kínlódjak mire feltudom úgy kötni a hajam hogy max a derekamig érjen.Akkor berágtam és levágattam hátközépig érőre, azt nem is bántam meg egyáltalán mert kényelmes is volt úgy lenni. Aztán megnövesztettem fenékig érőre és úgy is hagytam, 2 havonta anyukám levágott belőle pár centit hogy ne törjön annyira és ne nőjön hosszabbra mert nekem ez volt a legjobb. 20 éves voltam amikor hatalmasat estem biciklivel és a fejemen egy hatalmas seb volt amit muszáj volt az orvosnak kezelnie, össze is kellett varrni. Akkor nem is voltam magamnál, amikor magamhoz tértem és akkor nem ért semmi agykárosodás akkor mondta nekem egy kedves 30 év körüli sebészorvos hogy ne ijedjek meg de egy jó nagy folton le kellett vágni és borotválni a hajam. Akkor ugye a kötés végett nem látszódott a dolog de akkor elkapott a sírógörcs, amikor kiszedték a varratot meg lekerült a kötés hogy szellőzzön a sebem akkor fejkendőbe mentem utcára mert az takarta a problémás részt. Aztán ugye ahogy teltek a hónapok és szépen megnőtt a hajam ott a folton iszonyatosan rossz volt igazgatni, még hátra sem bírtam fogni mert nem volt olyan hosszú, csúnyán néztem ki vele. Akkor elmentem a fodrászhoz és hát hatalmas szívfájdalommal még a fodrászom sem akart nagyon hozzányúlni mert irigyelte a hajam de le kellett vágni fiúsra az egészet. Eleinte furcsa volt sokan megbámultak volt aki rám se ismert, meg sokszor kapott el a sírógörcs emiatt. De aztán elkezdett nőni a hajam 4 év eltelt és már majdnem a hátam közepéig ért, de akkor eldöntöttem hogy soha többé hosszú haj, és levágattam annyira hogy a vállamig érjen meg összetudjam fogni ha olyan alkalom adódik és azóta így is tartom. Persze azóta levágattam teljesen tüsire olyan női tüsi stílusra a hajam mert az meg is tetszett és az nekem nagyon jó is volt, de úgy nagyon látszódott a korábbi hegem, ami nem volt valami jó, így akkor döntöttem el hogy növesztem enyhén hosszúra, nyakamig érjen és ennyi.
6/10 anonim válasza:
Állig érő bob fazonra már többször levágattam a hosszabb hajamat,mert tetszett. Most vállig ér a sajátom,de nagyon szerettem volna idén nyárra hosszút ezért 55cm póthajat rakattam fel. Most ez nagyon tetszik,de fél év múlva sztem levágaton megint 25L
7/10 anonim válasza:
én derékig érő hajat vágattam vállig érőre. a színén is változtattam. én azért csináltam, mert szeretem a változatosságot, hogy lányként sokféleképpen kinézhetek, ezért ki is használom. elvégre ez csak haj. mindegyiket egyből megszerettem, és sose bántam meg. biztosan lesz még sokféle hajam.
8/10 anonim válasza:
Harom havonta folyamatosan felteszed ezt a kerdest?
9/10 galaxy_batgirl válasza:
Hali! 14/L vagyok.Régen hátközepéig érő hajam volt,csak ugye akkor még kicsi voltam és úgy voltam vele,hogy nyáron meleg van akkor vágassuk le.Ezért vállig érőre vágattam.Amikor kijöttem a fodràsztól máris sírni kezdtem,vagy 1hónapig rosszul voltam,de úgy döntöttem hogy végülis haj,csak megfog nőni.Aztan megfogattam hogy megegyszer nem vágom le.Meg is nőtt megint hátközépig,és olyankor elmentem fodraszhoz hogy levagja az egeszet fokozatosra.Na igen...akkor volt nagy sírás,már akkor sírtam amikor kész lett bennt a fodrász elött.Szörnyű volt,főleg azért mert be volt szárrítva.Hazamentem és azonnal megmostam,utana sokkal jobb lett,főleg miután hajvasalót hasznaltam.Viszont szembesültem vele hogy nem fogom tudni begumizni,és csak kontyolni is ezer csattal.(Akinek fokozatos haja lesz,higgye el nagyon sokat fog hasznalni hőt a hajára)Ezzel a hajjal voltam félévig és most 2hónapja levágattam vállig érőre...Igen tudom hogy megfogattam viszont hiànyzott a hosszú egybe(nem fokozatos) hajam.Ezert úgy voltam vele,hogy megnövesztem,és többszőr nem nyúlok hozzá.Se fufrut,se fokozatosságot,se nyírást nem fogok csinalni a hajjamal mert a végén megbanom.Most nyáriszünet van remélem sulijig megnő legalabb mellig érőre.(Bocsi tudom hosszú lett.És tele van helyesíras hibàval,bocsi)
10/10 anonim válasza:
12-13 éves voltam, amikor fiúsra vágattam csak úgy. Előtte kb a hátam harmadáig ért. Nem állt valami jól és vissza is növesztettem 2 év múlva. Így utólag nagyon nem tetszik és megbántam. Most ér kb a kulcscsontom alá valamivel.
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!