Frizuratippek? Tippeket szeretnék
Figyelt kérdés
Milyen frizurát csináltassak? Kissé duci az arcom, de alapjában szögletes. Most majdnem vállig ér, vékony szálú a hajam, de elég sok.2010. ápr. 6. 14:54
1/6 anonim válasza:
szerintem akkor neked egy "long bob" fazonú frizura állna jól, esetleg oldalfrufruval.
például: [link]
2/6 A kérdező kommentje:
jaj, igen elfelejtettem mondani, hogy ha lehet linket is szeretnék:)
köszönöm, már ez is tökre tetszik:))
2010. ápr. 6. 15:08
5/6 anonim válasza:
6/6 anonim válasza:
Nekem Sandra Bullocknak tetszik legjobban a haja, csak én tök egyenes hajat kértem és az első (Jennifer Aniston) és a második frizura közötti lett. Mindig van egy kis félelmem, hogy mi van ha nem tudja ilyenre levágni és inkább maradok a mindenhol egyforma hosszúnál. Persze legalább nem kell kéthetente fodrászhoz járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!