Csak nekem van hülye fejem fodrász után? = (
Figyelt kérdés
Utálom levágatni a hajam, éppen ezért. Mert tojásfejem lesz utána.1-2 hét után beáll normálisra, és megint helyesnek látom magam. De addig mintha valaki más lennék...De mások meg azt mondják, h nagyon jó a hajam.. Ez azért van mert szokatlan magamat így látni? vagy tényleg a FEJEMNEK kell idő hogy beálljon a hajhoz? Más is van így?2016. ápr. 13. 21:14
1/8 anonim válasza:
Azért azt elmondattad volna,hogy fiú vagy vagy lány:D
Egyébként ha rövidebbre nyírja a fodrász a hajad,mint te szeretnéd,akkor keress másikat.
Egy normális fodrász tud "keveset" is vágni a hajból,nem csak a félig kopasztás létezik.
2/8 anonim válasza:
Ha olyanra vágatnád ami tetszik és jól áll, akkor normális fejed lenne fodrász után is.
3/8 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok.
Szóval akkor valszeg a többieknek is úgy néz ki a fejem most, mint egy tojás :c
2016. ápr. 13. 21:29
4/8 BlackLove válasza:
Hát ez jóóó :))
Aranyos vagy! :D
5/8 anonim válasza:
Akkor mi lesz veled majd ha kopaszodsz?
7/8 anonim válasza:
Keress másik fodrászt. Én is mindig utáltam fodrászhoz menni, vágás után alig mertem kilépni az utcára, hogy hazasiessek. 30 elmúltam mikor megtaláltam azt a fodrászt, akihez szívesen megyek bármikor, és imádom a frizurámat frissen vágva is.
8/8 anonim válasza:
Nekem is így volt
Es ott volt a kutya elásva hogy szóltam h ne tepje mert utálom es csirke fejem lesz tőle
Ennek ellenére is tépte csak nem esett le mert 5 hónap kimaradt egyszer
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!