Hogyan használjátok a zöld korrektort?
Figyelt kérdés
Most szereztem be egy Lovely Magic Pen zöld színű korrektort, krémes állagú. Ha bekenem vele a piros foltjaim, akkor szépen eltűnik a pirosság, de mindenképp szeretnék rá alapozót vagy bb krémet rakni, hogy egységes legyen a bőröm. Amikor rákentem az alapozót, akkor kitűnt alatta a korrektor, ha pedig alapozó után kentem fel a korrektort és utána púdereztem, akkor meg zöld maradtam. Ötlet?#korrektor #zöld korrektor
2016. ápr. 13. 19:07
1/7 anonim válasza:
Magában használd. Ha alapozót is használsz akkor meg korrektorból is olyan színűt vegyél, ugyanúgy eltünteti az is a pirosságot, épp ezért én nem is látom értelmét ennek a zöld korrektornak.
2/7 A kérdező kommentje:
ahhoz sajnos nem elég szép a bőröm és túl fényes a korrektor, hogy csak önmagában használjam. meg néhol beleül a bőrömbe, úgyhogy ott alapból is látni, hogy picit zöld. remélem, azért valaki tud ajánlani valami jó technikát, ha már megvettem
2016. ápr. 13. 19:42
3/7 anonim válasza:
Szépen dolgozd el rajta az alapozót az ujjbegyeddel, óvatosan ütögetve. Arra a részre mehet kicsit vastagabbanaz alapozó, aztán eldolgozod a széleit. Púderrel fixálod.
4/7 anonim válasza:
zöld korrektor->alapozó ütögetve,hogy ne kend szét->ha még mindig zöld egy kis test színű korrektor(szintén ütögetve)->púder
5/7 A kérdező kommentje:
most az utóbbit alkalmaztam, hátha legalább tartósabb lesz a hatás 2 korrektorral. köszönöm mindenkinek :)
2016. ápr. 13. 21:26
6/7 anonim válasza:
Ahogy az utolsó írta, zöld korrektort vidd fel a piros részekre, utána pedig alapozót beleütögeted a bőrödbe, ne kend, mert akkor fog kitűnni a zöld szín, csak ütögesd szépen bele, és ha még nemlenne elég a fedése, akkor korrektor ezekre a területekre és azt szintén ütögető módszerrel kell eldolgozni. Utána fixálhatod az egészet púderrel, és garantáltan szép hatást érsz el.
Nem tudom mivel dolgozod el az alapozót, de ha még nincs, akkor beszerezhetsz egy beauty blendert, azzal nagyon könnyű dolgozni. Erre a tojás alakú szivacsra gondolok:
7/7 A kérdező kommentje:
kézzel szoktam, vagy ecsettel, de inkább kézzel/ujjakkal. szemezgettem ezekkel én is :)
2016. ápr. 13. 23:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!