Mire jó az, ha valaki babasamponnal mos hajat?
Figyelt kérdés
Olvastam, hogy vannak, akik babasampont használnak. Mire jó? Milyen hatása van?2016. ápr. 11. 18:31
1/9 anonim válasza:
Nincsenek benne káros anyagok, mint színezék, illatanyag, szilikon, stb, kíméletes, nem árt. Szóval jobb mint a "divatsamponok".
2/9 anonim válasza:
1: ez nem igaz, nem minden babasampon ilyen. Sőt! A legtöbb nem ilyen.
Én kipróbáltam a babasampont, nem volt jó. Nagyon száraz, rossz tapintású lett a hajam.
Babáknak meg igazából nem is kell sampon.
3/9 Sunshinedoll válasza:
Most épp olyannal mosok. Vettem babáknak való tusfürdő-sampont, mert tusfürdőből mindig illatmenteset meg gyengédet szoktam venni, mert finnyás a bőröm. Tusfürdőnek nem jött be, samponnak oké, úgyhogy most ezt használom. De amúgy nem ilyet szoktam venni.
4/9 anonim válasza:
Nem tudom, miért lettem lepontozva.
Nézzétek meg a Johnson's baby termékeit. Egyáltalán nem természetes és még parfüm is van bennük.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2016. ápr. 11. 20:05
6/9 anonim válasza:
Egyetértek a 4. válasszal. Nézzétek meg a babakészítmények összetevőit! Elkeserítő. Pl. a pöttyös babaszappannál lúgosabb kémhatású szappan szerintem nincs is a piacon.És a bőrnek enyhén savas közegűnek kell lenni. Vagy a babaolaj: tiszta paraffin, ami tiszta kőolajszármazék. Így tesszük tönkre a babák finom bőrét!!! Szóval, én először is megnézném a babasampon összetevőit, amit ki akarsz választani, úgy döntenék.
7/9 Sunshinedoll válasza:
A paraffin nem teszi tönkre a bőrt :D És vannak jó összetevős babatermékek.
8/9 anonim válasza:
Off: a paraffin egyáltalán nem káros, nem kell elhinni mindent hülyeséget amit antal vali és hasonlók mondanak. Igen, létrehoz egy réteget a bőrön, de pl kisebb égési sérülések esetén is alkalmaznak paraffinos kenőcsöket, mert védik a bőrt és a elzárással segítik a gyógyulást. Az pedig megint egy tévhit hogy nem szívódnak be miatta a hatóanyagok. Ezt a védő réteget nem úgy kell elképzelni, hogy na ezentúl semmi sem jut be/ki.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!! :)
2016. ápr. 22. 06:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!