Mivel ápoljam a hajam, ha 4éve folyton festve van, minden nap vasalom (szőkére van leszivatva) és sokszor hajlakkozom?
1. Ne fesd!
2. Ne vasald!
3. Ne használj hajlakkot!
Ennél tökéletesebb ápolás nem is kell... Én is évekig festettem a hajam, és bár nem vasaltam, és nem is lakkoztam, egyszerűen borzalmasan nézett ki: felül zsíros volt, alul száraz, töredezett, nem állt sehogy.
Aztán abbahagytam a festést, nem szárítom a hajam hajszárítóval még télen sem, állandóan feltűzve vagy befonva hordom, és rengetegen megdicsérték már, milyen szép dús, egészséges...
Egy másik praktika a természetes anyagokból készült hajkefe: pár hónapja szereztem egy vaddisznószőr hajkefét, azóta kizárólag azt használom, az eredmény pedig bámulatos: eddig egy hónap alatt eltört a hajam vége, azóta, mióta ezt használom, még egyszer sem kellett belőle vágni...
Én nem festem, nem vasalom és nemis hajlakkozom és igy is elég ramaty mostanság a hajam. Valamiért nagyon száraz, ezért azt szoktam csinálni, hogy hajmosás elött tocsogóssan bekenem valamilyen krémmel (ez lehet akár jó zsíros testápoló is), mostanság a Sunsilk "nem kell kimosni" krémét teszem rá, majd egyszerű samponnal megmosom, de nem sokszor mert a sampon is szárít, majd tocsogossan bekenem balzsammal (fejbőrnél is bemaszírozom) , hagyom rajta legalább negyed óráig, majd kiöblítem alaposan és hagyom megszáradni, és bekenem hajvégápolóval. Mellette szedek sörélesztő tablettát és javulgat a hajam. No meg érdemes 2havonta vágatni a végéből.
Jah és ne mosd túl gyakran!
EN festem, tupirozom, lakkozom, gondoritem. Nagyon csunyan nezett ki a hajam, igaza van az elso valaszolonak tenyleg felul zsiros volt, alul szaraz.
Mindenfele sampont kiprobalatam egyik sem ert szinte semmit. Most Pantene Pro-vt hasznalok festet hajra, minden mosas utan balzsamozom, sok balzsamot teszek ra 5 perc utan lemosom es neha hasznalok olyat is amit nem kell leobliteni. Azota a hajam selymes,fenyes en nagyon megvagyok elegedve vele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!