Az alul fekete, felül szőke haj miért gáz? Azért mert nem divat, akkor már nem is lehet ilyen a hajam?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 5. 22:12
11/17 anonim válasza:
Nézz végig pár vidéki diszkós képet.. Rájössz miért gáz.
Amúgy ki tiltotta meg?
12/17 anonim válasza:
Mintha egy nagyvárosban nem rohangálnának még mindig ilyenek...
13/17 anonim válasza:
Elég bemenni a Westendbe, ott is van jó pár hasonló jelenség. Nem csak a vidék jellemzője ez az alpári stílus.
14/17 anonim válasza:
Azt a fórumot én is olvastam, emlékszek hogy ki voltak akadva a fórumozók, habzó szájjal szidták az ilyen hajviseletet. Jót röhögtem:D
Egyébként szerintem nem gáz. Sokkal gázabb a több centis lenövés, az agyonszolizott bőrhöz platinaszőke haj, a cigányoknak a narancssárga. Ez bőszen középkategóriás.
15/17 anonim válasza:
nem olvastam el a többi kommentet, de szerintem semmi gáz nincs vele. Nekem tetszik.
18\F
16/17 anonim válasza:
Nekem is ilyen a hajam hogy alul fekete felül hamvas szőke csak tudni kell viselni nem mindenkinek áll jól meg nem mindegy hogy milyen hosszú a hajad !!!
17/17 anonim válasza:
Szerintem tök jó! Én is mostanában kezdtem el nézegetni, mondjuk én nem szőkíteném ki a hajam, mert amúgy barna, hanem az alját valamilyen színesre festeném. :) Egyébként nekem is olyan hosszú hajam volt mint neked. Ha meg hosszú a hajad és szép, akkor senki nem nézi hogy kiment-e a divatból az ahogy festve van :) A hosszú haj mindenhogy szép, kivéve ha teljesen töredezve van.. az undorító -.- :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!