Műkörömről! Csináltassak vagy mégsem? Többi lent.
Figyelt kérdés
Már egy éve nem nől meg rendesen a körmöm. Állandóan bereped,ha pedig megnől egy kicsit is ,azonnal letörik. Ha körömlakkot kenek fel rá,akkor még jobban törik. Úgy gondolom,hogy eléggé sokféle ételt eszek...így nem is értem miért ilyen. Mondjuk a mindennapos mosogatás,a gyakori kézmosás beleszámítható? Volt már 2x műkörmöm,de nem is szerettem olyan nagyon mert ha leesett egy pénz a földre percekbe telt mire felvettem XD és féltem hogy a saját körmömet elgyengíti. Utolsó alkalommal vagy 2 hónapig bírta a körmöm(disznóvágások mellett is) és saját magamnak szedtem le,egyáltalán nem fájt,csak nem volt annyi réteg a tetejét,szóval látszódott hogy ez megviselte. De utána szabadon olyan nagy körmöm volt mint még soha. Gondolkodtam is rajta hogy csak ez miatt csináltatok műkörmöt hogy újra szép nagy legyen...meg veszek valami köröm vitamit. Véleményetek erről??2016. ápr. 9. 10:18
1/2 anonim válasza:
En eloszor a korom vitamint probalnam meg. Vannak ezek az atlatszo koromerositok, illetve ha nem szeretnel mukormot, attol meg elmehetsz egy manikuroshoz, hogy kicsit tegye rendbe. Allitolag a paraffinos kezelesek is erositik a sajat kormoket. De errol ot tudod megkerdezni bovebben :)
2/2 anonim válasza:
Nem kell 10 centis műkörmöt csináltatni, az én körmeim alig érnek túl az ujjbegyemen (kontaktlencse miatt) és így is nagyon szépek, persze ha megnő alatta a saját körmöm, akkor egy másik fajta műköröm zselével megerősítem, ilyet is tud csinálni a körmösöd, gumi zselé a neve (a neve márkánként változó lehet), az a lényege, hogy rugalmas, nem olyan, mint a műköröm zselé, de nagyon jól erősíti a körmöt. Vagy eetleg kipróbálhatod a gel lakkot, az is tud erősíteni a körmön. Ha mindentől beszakad, akkor nem várnám vitaminoktól a megoldást, inkább az igénybevétel miatt szakadnak be. Egy műkörmös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!