Miért kell levágni leszivás elott a sötét hajat?
Figyelt kérdés
Hogyha festett sötét hosszú hajam van, és le szeretném szivatni világos szőkére (fehérre) feltétlenül le kell vágni? És az lehet hogy először levágom aztán 2 hónap múlva szívom le? Vagy közvetlenül a szőkítés előtt kell?2016. ápr. 7. 20:54
1/6 anonim válasza:
miért kéne? mi köze a kettőnek egymáshoz? akkor kell levágni ha esetleg a szőkítéstől annyira tönkremegy
2/6 anonim válasza:
Nem kell levágni. De a leszívatás sokszor durván elégeti a hajat, akkor muszáj utána levágni, különben végig letörik. Ezért ne otthon csinálj ilyet, hanem hozzáértő, jó fodrásznál.
4/6 anonim válasza:
Sötét hajból nem lesz fehér haj, csak sírás a végén. Nekem úgy fehérszőke a hajam, hogy az alapszíne is szőke, és még úgy is eléggé roncsolja, sokszor vágok a végéből. Ha mégis belevágsz, keverj a szőkítőhöz egy szép adag mandulaolajat vagy hasonlót.
5/6 anonim válasza:
4/4 Nem igaz, meg lehet csinálni! Akinek erős a haja stb. az meg ússza hogy nem ég/törik le a haja. 4évig fekete volt a hajam. Előtte énis szőke voltam, mindegy. De közbe volt vörös a hajam, barna. Pár hónap alatt ki tudtuk szívni a hajam. Otthon csináltuk! Nem bízom a fodrászokba. Igaz vágtam utána belőle. De nem tört le a hajam semmi. Nekem bírta, hát közepig erő hajam van, és full fehér hajam.
6/6 anonim válasza:
így van, főleg ha olyan fodrászhoz mész aki olaplex-et használ, roncsolás nélkül elérhető a fehér haj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!