Haj ápolása, gyorsabb növekedésért. Hogyan?
Kicsi korom óta göndör hajam van,úgy 7-8-9 éves koromig szép fényes volt,puha,meg inkább csak hullámos.Aztán egyre szárazabb lett,töredezett,és évekig csak összefogva tudtam hordani mert egyszerűen úgy néztem ki mint akit megrázott az áram miután megtéptek.1-2 éve aztán elmentünk fodrászhoz,hogy kezdjen vele valamit.2 és fél óra alatt kitudta vasalni gőzölős hajvasalóval,aztán megbeszéltünk hogy mi is szerzünk.Vettünk,nagyon jól működött,megérte az árát.Csak kicsit túlzásba vittem mert 7 napból 5 nap reggelente kivasaltam,mert párától,esőtől egyből vissza is ugrott.Letört belőle majdnem 10 cm.Meg is bántam hogy nem figyeltem jobban,de november óta megint göndören hordom csak most használok rá hajhabot,olajokat és mézbalzsamot is.Így még egész jó is,mert fél oldalra leengedve tetszik is.Csak hát azért jó lenne az a +10 cm.
Mivel tudnám segíteni a hajamat a növekedésben?
Sampon és balzsam nekem bevallt a fructis grow strong.
Ezeken kívül a hajamra használok arganolajat. Ezt a végére kenem szárazon.
Túl sok mindent nem tudsz tenni de a vasalast felejtsd el. Nincs az az olaj vagy hővédő ami segíthet ha naponta vasalod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!