Kar szőrtelenítésére mennyire jó a borotva? Aki azzal szőrteleníti az milyen időközönként?
13 éves korom óta borotválom, heti 2 alkalommal. Állítólag tényleg megerősödik tőle a szőr, de eddig én ilyet nem tapasztaltam magamon. Nyilván, ettől még másnak lehet vele rossz tapasztalata.
Tegnap borotváltam utoljára, ezért ha most csinálnék képet a karomról, nem látszódna semmi, de pár nap múlva csinálok majd. Feltéve, ha be tudja a telefonom fókuszálni a szőrszálakat.
21/L
Erősen függ a bőr és szőr típustól. Valakinek meg se kottyan - csak borostás másnap - másnak meg azonnal begyullad, benő, csúnya és lassan múló foltok jelennek meg.
Csak akkor van értelme, ha naponta borotválod pl. reggel zuhanyozás közben, de azt meg sokak bőre nem bírja.
a legrosszabb. Én 5 évig azzal csináltam, és tényleg irtó ronda volt a bőröm. Arról ne is beszéljünk, hogy ha szárazon csinálod, tele leszel piros pöttyökkel. Én egyszer megtapasztaltam, elég is volt.
Már több, mint 2 éve csak epilálom, és már elég 3-4 hetente. A szőr pedig csak 1,5 hét után látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!