Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Kar szőrtelenítésére mennyire...

Kar szőrtelenítésére mennyire jó a borotva? Aki azzal szőrteleníti az milyen időközönként?

Figyelt kérdés

2016. ápr. 3. 16:33
 1/8 anonim ***** válasza:
Legrosszabb választás, 1 nap alatt tüsi lesz, kipattoghat könnyen és rondább lesz mint szőrösen. Legalábbis én ezt látom a lányokon akik borotvát használnak, rémes a bőrük tőle.
2016. ápr. 3. 16:36
 2/8 anonim ***** válasza:
Én már egy éve borotválom, de semmi baja nincs tőle, sima, nincsenek rajta piros foltok.
2016. ápr. 3. 16:41
 3/8 A kérdező kommentje:
Kort is írnátok??😊
2016. ápr. 3. 16:47
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha naponta akarod borotvalni a fekete borostas karod, akkor jo valasztas, amugy NEM. de aki igy szortelenit, nyilvan nem vallana be, hogy ocsmany a keze, pedig az.
2016. ápr. 3. 16:57
 5/8 anonim ***** válasza:
én is borotválom már egy éve kb, olyan 2-3 naponta, mióta elkezdtem már nincs is rajta annyi szőr, van olyan rész ahol már ki sem nő :D van mikor szőrtelenítő krémet használok, attól puha lesz, kicsit később nő vissza mint borotvával és nem is lesz annyira szúrós. 16/l
2016. ápr. 3. 19:18
 6/8 anonim ***** válasza:

13 éves korom óta borotválom, heti 2 alkalommal. Állítólag tényleg megerősödik tőle a szőr, de eddig én ilyet nem tapasztaltam magamon. Nyilván, ettől még másnak lehet vele rossz tapasztalata.

Tegnap borotváltam utoljára, ezért ha most csinálnék képet a karomról, nem látszódna semmi, de pár nap múlva csinálok majd. Feltéve, ha be tudja a telefonom fókuszálni a szőrszálakat.

21/L

2016. ápr. 3. 19:20
 7/8 anonim ***** válasza:

Erősen függ a bőr és szőr típustól. Valakinek meg se kottyan - csak borostás másnap - másnak meg azonnal begyullad, benő, csúnya és lassan múló foltok jelennek meg.

Csak akkor van értelme, ha naponta borotválod pl. reggel zuhanyozás közben, de azt meg sokak bőre nem bírja.

2016. ápr. 4. 18:11
 8/8 anonim ***** válasza:

a legrosszabb. Én 5 évig azzal csináltam, és tényleg irtó ronda volt a bőröm. Arról ne is beszéljünk, hogy ha szárazon csinálod, tele leszel piros pöttyökkel. Én egyszer megtapasztaltam, elég is volt.

Már több, mint 2 éve csak epilálom, és már elég 3-4 hetente. A szőr pedig csak 1,5 hét után látszik.

2016. ápr. 6. 11:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!