Hátközépig érö hullámos hajam volt,nagyon töredezett, ezért kb 1 hónapja levágattam a végéböl, most váll alá ér pár centivel. Miután levágattam, csak néhány napig volt teljesen egészséges, aztán elkezdett töredezni, és már ugyanolyan, mint vágás elött. Pedig nem használok hajvasalót, hajszárítót, nem festem a hajam, a lehetö legóvatosabban fésülöm. Használok rá balzsamot és argánolajat is, és ricinusolajat is használtam... Mégis nagyon töredezik,és emiatt nem. Is nö szinte semmit:c
Leírás szerint külsőleg jól ápolod, belül lehet a gond. Iszol eleget, egészségesen étkezel, vitaminhiány nincs?
2016. ápr. 1. 18:38
2/3 anonim válasza:
igyál sok vizet!!! Nagyon sok zöldséget egyél, fehérjéket,hisz ez is segíti, hogy egészséges legyen a hajad! Ha szereted a halat azt is sokat fogyassz az omega 3 miatt, ez segít a hajnövesztésben is. :) vagy szedj valamilyen szépség vitamint, érdeklődj utána melyik a legjobb, és szedd azt 2-3 hónapig, az is segít. De ami nálam bevált az a keratin. Dúsabb és erősebb tőle a hajam külsőre! Nem az az eget rengető változás, de nagyon sokat segít. Keratinos sampont használok, ami véleményem szerint nagyon jó. És A gliss kurnak vannak hajerősítő termékei. Ilyen expressz hajregeneráló balzsamnak hívják,spray formulában..nekem azok is sokat segítettek külsőleg. Jelenleg Schauma keratin strong sprayt használok ez is nagyon jó, nekem bevált!! Próbáld ki ezeket nyugodtan! Szerintem egy keratin sampon + ez a keratinos spray jó választás :)
2016. ápr. 1. 20:17
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :)
Próbálok minél több vizet inni, naponta legalább 2 l-t.Viszont, ha elfelejtem, akkor lehet, hogy az 1 l sincs meg:/
A halat és a gyümölcsöket nagyon szeretem,sokat is eszek belölük:)
Ezeket a keratinos dolgokat valószínüleg ki fogom próbálni! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!