Lányok, milyen hosszú hajú, félhosszú férfi frizurákat kedveltek?
Figyelt kérdés
Oldalt elválasztott? Szembe fésült és oldalt elválasztott? Esetleg copf? Jelenleg középen elválasztott, elülső tincsek csavarodnak, mint egy lánynak. ;D Tettem fel pár képet, építő jellegű kritikák és vélemények, javaslatok is jöhetnek. És linkelhetnétek is olyan frizurákat, amelyeket szerettek. Köszi.
középen elválasztott, csavarodós:
oldalt elválasztott:
szembe fésült:
copf:
2016. márc. 29. 19:58
1/3 anonim válasza:
Attól függ kin mi áll jól. A képen te vagy? Úgy tűnik a középen elválasztott a nyerő rajtad... a többi igen idétlenül néz ki. Szembe és oldalra fésült esetében akkor jó ha a haj első része rövidebb tépettre van vágva.
2/3 anonim válasza:
Szerintem ezek között a képek között nem sok különbség van. Az tény, hogy oda vagyok a hosszú férfi frizurákért, de azért már nem, ha erről valaki többször is feltesz kérdést gyakorin, mert nem biztos a dolgában. Gyanítom, hogy nem én leszek az egyetlen, aki ezt gyengeségnek, és túlzott bizonytalanságnak érzi. Legyen önbizalmad, ne mások véleményére támaszkodj, és úgy hordd a hajad, ahogy neked tetszik. :)
3/3 anonim válasza:
A copf az tetszik rajtad :) Nem értem mi a probléma azt hittem sokkal hosszabb, de ezek előnyösek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!