Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Miért gubancolódik hamar...

Miért gubancolódik hamar össze a hajam?

Figyelt kérdés
Kifésülöm és pár óra múlva újból gubancos. El van törve nagyon?

2016. márc. 29. 19:11
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Szia! Jó éjszakát kisfiú!
2016. márc. 29. 19:46
 12/13 ~OnLány~ ***** válasza:

Nekem is gubancom,kicsit az ujjaimmal szoktam átfésülgetni és ennyi.

Minél jobban fésülöd és ráncigálod,annál jobban fog töredezni a hajad vége.

Amúgy használhatsz fésüléshez való szérumokat is,szpréket vagy hajvégápoló olajat,nekem attól könnyebben fésülhető.

2016. márc. 29. 19:49
 13/13 anonim ***** válasza:
ez nem csak a töredezés, hanem a hajszerkezet miatt is lehet. Nekem iszonyatosan dús, vastag erős szálú hajam van, enyhén hullámos. valahogy nem olyan szép, selymes a hajszálaim felülete, hanem 1-2 vastagabb szál szinte érdes tapintású. emiatt nem "csúsznak el" szépen egymáson, hanem hamar összetapadnak, és akkor már kész is a gubanc. nagyon óvatosan bánok vele, használok olajat, hajpakolást, kímélő sampont, hogy a töredezést elkerüljem. Tudom, hogy idegesítő, de nem szabad sokat fésülni, mert akkor törni fog. Én gyakran csinálom azt, hogy reggel fésülködés után kontyba fogom, vagy befonom, éjjelre is lazán összefogom, így nem lesz annyira kócos. persze vannak napok mikor kiengedve marad, de akkor jóval tovább is tart a fésülködés.
2016. márc. 30. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!