Durván cserepes ajkakra valami jó hidratáló?
Figyelt kérdés
Kis ezer félét kipróbáltam már,legfőképp drogériás termékeket de egyikkel sem voltam igazán megelégedve.#ajak #hidratáló ajakbalzsam
2016. márc. 29. 19:01
1/6 anonim válasza:
Iszol eleget? Lehet ez is hozzájárul ahhoz, hogy ilyen problémád van.
Nekem a shea vaj vált be a leginkább, plusz ez még természetes is.
2/6 ~OnLány~ válasza:
Dusznózsírt próbáltad?Én olvastam,hogy az is nagyon jó kirepedezett és száraz ajkakra.
4/6 anonim válasza:
Uriage, gyógyszertárban kaphaó. Nekem gyógyszertől lett nagyon száraz a szám, és NAGYON sokat segített. :)
5/6 anonim válasza:
nekem is nagyon cserepes szam volt es nem nagyon segitett rajta semmi.aztan egyik bnom mondta h pici kokuszreszeleket mezzel keverjek ossze es dorzsoljem be vele a szamat ovatosan kicsit rajta kell hagyni aztan langyos vizes vattapamaccsal torold le vagy le is nyalogathatod:D nekem ez nagyon bevalt probald ki:)
6/6 anonim válasza:
Méz cukorral.. leradirozza és megpuhitja:) ne edd le
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!