Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hogy írhat ilyet bármelyik...

Hogy írhat ilyet bármelyik portál egy cikkben? Hogy mondhatja valamelyik hajtípusra, hogy "gáz lesz"?

Figyelt kérdés

Olvastam nemrég valami divat rovatban, hogy mostantól felejtsétek el az egyenes hajat, idéntől az ciki lesz... hogy lehet ilyet írni? Még ha az agyonvasalt mesterkélt hajra célzott is, azt tudnia kéne ha már publikál hogy nem túl szimpatikus leszólni az embereket olyan külső tulajdonságuk miatt amiről nem tehetnek. Az én hajam olyan egyenes genetikailag, mintha vasalva lenne, és mindenki meglepetésére gyűlölöm! Minden vágyam az volt hogy göndör, játékos, dús hajam legyen, ne ez a semmilyen lelapuló fos. Erre jön egy magazin és még ki is jelenti hogy mostantól hivatalosan gáz lesz a hajam. A göndörítésre pedig szinte alig reagál... ti nem éreznétek rosszul magatokat ha ilyet olvasnátok?

20/L

2016. márc. 28. 21:06
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Elvileg mindenkinek az kene, hogy legjobban álljon, amilyennel született. Persze ettől meg van, hogy nem szeretjük. De nehogy mar egy 20 eves nőnek!!! egy ilyen hulyeseg es mások véleménye számítson :D Kicsit embereld meg magad, amíg mások véleményével foglalkozol, sose leszel önmagad es igy sose lehetsz boldog sem. Ezek a cikkek meg kritikán aluliak, eleg csak fb-n megnézni a gl@mour vagy cosm0 cikkeket... Nem is értem, mi alapján válogatják az "írókat", biztos nem feltétel az érettségi vagy a 8 általános...
2018. márc. 30. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!