Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Fontos! Festés nélkül vöröses...

Fontos! Festés nélkül vöröses árnyalat a barna hajnak, de hogyan?

Figyelt kérdés

mivel érhetném el azt hogy barnás hajam napfényben egy kicsit vöröses árnyalatú legyen?természetesen festés nélkül

köszi a válaszokat:)

2010. ápr. 4. 17:46
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
49%
miért nem akarod festeni a hajad? egyszeri festéstől semmi baja nem lenne. én rézvörösre festettem és vörösesbarna lettem, de nagyon jó volt, bár nem az volt a cél
2010. ápr. 4. 17:53
 2/13 A kérdező kommentje:
mert utánna látszik a lenövés
2010. ápr. 4. 17:58
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
ha babérlevelet kifőzöl vizben és azzal öblögeted a hajadat egy ídő után vöröses árnyalata lesz.
2010. ápr. 4. 17:59
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Vöröshagyma héját kifőzve, öblítve is vörösses lesz... Vagy használj henna festéket, az természetes, nem roncsolja a hajad, festi, de lassan kikopik nem látszik lenövés és nem olyan rondán kopik mint a rendes festék
2010. ápr. 4. 18:03
 5/13 anonim ***** válasza:
Diófa levélből készűlt tea szép,vöröses árnyalatúra festi,én is ezzel festettem egy ideig.
2010. ápr. 4. 18:07
 6/13 A kérdező kommentje:

kajak?van henna hajra?

de ugye nem lesz tőle full vörös csak vöröses beütés?nekem arra lenne szükségem hogy éphogy csak megcsillanjon rajta egy vöröses látszat:)

2010. ápr. 4. 18:08
 7/13 anonim ***** válasza:
Van több színű henna is, de szerintem válassz nyugodtan sima barnát annak is van vöröses árnyalata, hiszen a henna alapból vörös.
2010. ápr. 4. 18:32
 8/13 A kérdező kommentje:
azt már próbáltam és semmi sem változott inkább csak a hajam állaga lett tőle szálkásabb de a színe ugyan az
2010. ápr. 4. 18:37
 9/13 anonim ***** válasza:
Hát lehet hogy rossz fajtát vettél, nekem simán jó volt. de lehet kapni por alapút is, aamit be kell keverni, állítólag az is nagyon jó de abban nem vagyok túl tájékozott hogy milyen árnyalatok vannak :)
2010. ápr. 4. 18:46
 10/13 A kérdező kommentje:
aha köszi
2010. ápr. 4. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!