Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen jó BB krémet tudnátok...

Milyen jó BB krémet tudnátok ajánlani világos bőrre?

Figyelt kérdés

Egy nagyon jó BB krémet keresek, ami jól hidratálja az arcot, és nem nehezíti el a bőrömet. (mindennapi használatra kellene) Az a probléma, hogy nagyon világos a bőröm, és a legvilágosabb BB krém is sötét nekem. :( Egy jó fedésű, de nem túl drága terméket keresek.

Nektek melyikek váltak be? Minden vélemény érdekel! Köszönöm! :)

2016. márc. 25. 21:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, a CC is jó-e, de a Max Factor-nak van elég világos, nekem is az van. (40 Fair)

Most lesznek Glamour napok, lehet, hogy van rá kupon.

2016. márc. 25. 21:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Benecos bb a mullerbol. Naturkozmetikum es nagyon jo. 2500 forint es 30ml. ami honapokig eleg
2016. márc. 25. 23:30
 3/5 anonim ***** válasza:
HeliaD-s BB krémek is jók.Én a rossmannba vettem.:D
2016. márc. 26. 10:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Én sok bolti után Holika Petit BB-t rendeltem (1200 ft ebay-en). Na milliószor jobb mint bármi más. A boltiak közt én nem találtam világosat, kivéve a Helia-D, ami meg semmit nem fed és kiszárítja a zsíros bőrt is... rémes.
2016. márc. 26. 17:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Én a Holika Holika Clearing Petit-et használom. Szintén 1200 ft-ért rendeltem e-bayről. Konkrétan hullaszínem van, minden bolti túl sötét volt, a Helia-D is. Ez tökéletes.
2016. márc. 26. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!