Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Van köztetek olyan akinek...

Van köztetek olyan akinek ennyire sötét karikái vannak a szeme alatt? Hogy oldjátok meg?

Figyelt kérdés

Általában olyan emberek panaszkodnak, és készítenek youtube videót a sötét karikák eltüntetéséről akiknek egyáltalán nincs is. Azt persze könnyű elfedni egy kevés korrektorral, de mi a helyzet az ilyen eseteknél?

[link]

A képet neten találtam, hogy illusztrálni tudjam, de nekem is hasonló karikáim vannak, sajnos örökletes, szóval nem igazán lehetséges eltüntetni. Arra lennék kíváncsi, hogy vannak-e sorstársaim és ha igen ti hogyan oldjátok meg? Annyira elkeserít engem, hogy amúgy más problémám nincs igazán az arcommal csak ez, és nem tudok mit kezdeni vele. Rengeteg korrektort próbáltam már, igaz halványítanak rajta, de semmi el nem tünteti.

2016. márc. 25. 14:00
 1/8 anonim ***** válasza:
Nekem is hasonlóan karikás a szemem. Ugyanannyi alapozót teszek fel oda is, de majd kell néznem valami normális korrektort, mert amik eddig voltak nem segítettek...
2016. márc. 25. 14:11
 2/8 anonim ***** válasza:
A korrektor fölé tegyél egy erős fedésű alapozót.
2016. márc. 25. 14:30
 3/8 anonim ***** válasza:
Same here...én már feladtam, egyszerűem hagyom és kész. A szempilláim hosszúak és a szemem is elég nagy, úgyhogy igyekszem inkább azt hangsúlyozni, de egyébként a megnövelt vízbevitel és a több alvás nekem javít rajta. Esetleg nézhetnél rá valami pakolásfélét, pl. teafilterről is olvastam már, de ez tényleg csak példa, próbálj ki valami szimpatikusat, hátha segít. Emellett javaslom a fent említett stratégiát, azaz több alvás, több víz és figyelemelterelés. :)
2016. márc. 25. 14:34
 4/8 Sunshinedoll ***** válasza:
Nekem akkor ilyen, ha fáradt vagyok, de alapból karikás. Anyukámól örököltem, hogy kevés zsírszövet van a szemem alatt, így tök mindegy, mennyit alszok, mennyi vizet iszok, mindig van egy kis árnyék a szemem alatt, mert ott nincs sok kötőszövet, nem olyan jó kis pufi ott, mint másoknak, tök mindegy, mit kenek rá, az árnyék ígyis úgyis meglátszik. Ha fáradt vagyok, akkor ugye még pluszba sötétebb a bőr. Igazából engem eleinte zavart, de ha lefedem korrektorral, akkor igazából annyira nem gáz, csak hát hogy ott egy "lyuk" vagy nem tudom :D Most még híztam is, mondom hátha jön zsír arcra, de annyira nem jött, de legalábbis nem a szemem alá. Nem tudok vele mit csinálni, hétköznap kenem világos korrektorral, és elvagyok vele. Ha nagyon gáz, mert mondjuk fáradt vagyok, akkor felveszem a szemüvegem, annak a kerete kb pont azt a részt takarja el, így annyira nem gáz.
2016. márc. 25. 18:06
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat, igazából én is próbálom megszokni és nem foglalkozni vele, de attól még zavar. Főleg az, hogy ez miatt mindennap kell sminkelnem, mert úgy érzem muszáj elfednem, így az alapozó+korrektor+púder nálam mindennapos.

Hallottatok már olyan plasztikai beavatkozásról ami elvileg eltünteti a karikákat az által, hogy feltöltik ezt a szem alatti részt? Nem tudom mennyire elterjedt módszer ez nálunk, de ha jól tudom létezik már ilyen. Bevállalnátok?

2016. márc. 25. 18:52
 6/8 anonim válasza:

Ugyanez a problémám, és hosszú-hosszú kutatómunka után, de megtaláltam a saját magam csodaszereit. :D

- A sok folyadék, alvás ugyebár alap, sose bagatellizáljuk el!

- Reggel a szem alá mehet 5 percekre uborka (nekem ez az elsőszámú kedvencem), esetleg a mélyhűtőből kivett kanál, valamint zöld tea filter, mindegyik segít, még a pufi szemeken is.

- Na és ami a legtöbbet dob a dolgon: a smink! Nos, mielőtt erre rátaláltam, túlzás nélkül egy fél tubus korrektort kentem a fejemre. Nagyon szexuális volt, gondolom el tudjátok képzelni. :D Aztán a kozmetikusom, aki egy angyal mondta nekem a Kryolan nevű márkát, ami elérhető Magyarországon is, viszont csak egy boltja van (az Arany János utca környékén Bp-n), mivel ez egy sminkesek által használt márka, de megéri utazni érte :) Ebből az Ultra Foundationt használom, konkrétan egy korong ami minimum egy évre elég 2000 forintba kerül, és ebből már szinte csak egy leheletnyit kell használnom, olyan jól fed. Csodaszeeer :)

+ Nem tudom, hallottál-e a háromszög alakban felvitt korrektor trükkről, de mindenképpen próbáld ki, csodákat tesz :) Itt egy kis képi segítség: [link]

A legféltettebb szépségtitkaimat osztottam meg veled, szóval bízz bennem, mindegyik hatásos, felérnek egy szelet ambróziával :D Sok sikert a kipróbáláshoz, tudom milyen rosszak ezek a karikás ügyek, de van megoldás :)

2016. márc. 26. 09:15
 7/8 Sunshinedoll ***** válasza:
Igen, hallottam én is, hogy létezik ilyen beavatkozás, hogy feltöltik a szem alatti területet, hogy "pufibb" legyen, és ne legyen olyan vékony ott a bőr. Annyira nem zavar engem a karika, hogy meg is csináljam, de ha lenne pénzem rá, akkor nem zárom ki, hogy megcsináltatnám, ha mást nem, csak kipróbálni, úgyse örök életű ez sem, mint az ajakfeltöltés. Egyébként fogalmam sincs, mennyire gyakori ez a beavatkozás nálunk
2016. márc. 26. 13:42
 8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat és a jó tanácsokat. Mindenképpen megfogadom, és utánajárok ennek a smink márkának is, eddig még nem hallottam róla.
2016. márc. 26. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!