Van köztetek olyan akinek ennyire sötét karikái vannak a szeme alatt? Hogy oldjátok meg?
Általában olyan emberek panaszkodnak, és készítenek youtube videót a sötét karikák eltüntetéséről akiknek egyáltalán nincs is. Azt persze könnyű elfedni egy kevés korrektorral, de mi a helyzet az ilyen eseteknél?
A képet neten találtam, hogy illusztrálni tudjam, de nekem is hasonló karikáim vannak, sajnos örökletes, szóval nem igazán lehetséges eltüntetni. Arra lennék kíváncsi, hogy vannak-e sorstársaim és ha igen ti hogyan oldjátok meg? Annyira elkeserít engem, hogy amúgy más problémám nincs igazán az arcommal csak ez, és nem tudok mit kezdeni vele. Rengeteg korrektort próbáltam már, igaz halványítanak rajta, de semmi el nem tünteti.
Köszönöm szépen a válaszokat, igazából én is próbálom megszokni és nem foglalkozni vele, de attól még zavar. Főleg az, hogy ez miatt mindennap kell sminkelnem, mert úgy érzem muszáj elfednem, így az alapozó+korrektor+púder nálam mindennapos.
Hallottatok már olyan plasztikai beavatkozásról ami elvileg eltünteti a karikákat az által, hogy feltöltik ezt a szem alatti részt? Nem tudom mennyire elterjedt módszer ez nálunk, de ha jól tudom létezik már ilyen. Bevállalnátok?
Ugyanez a problémám, és hosszú-hosszú kutatómunka után, de megtaláltam a saját magam csodaszereit. :D
- A sok folyadék, alvás ugyebár alap, sose bagatellizáljuk el!
- Reggel a szem alá mehet 5 percekre uborka (nekem ez az elsőszámú kedvencem), esetleg a mélyhűtőből kivett kanál, valamint zöld tea filter, mindegyik segít, még a pufi szemeken is.
- Na és ami a legtöbbet dob a dolgon: a smink! Nos, mielőtt erre rátaláltam, túlzás nélkül egy fél tubus korrektort kentem a fejemre. Nagyon szexuális volt, gondolom el tudjátok képzelni. :D Aztán a kozmetikusom, aki egy angyal mondta nekem a Kryolan nevű márkát, ami elérhető Magyarországon is, viszont csak egy boltja van (az Arany János utca környékén Bp-n), mivel ez egy sminkesek által használt márka, de megéri utazni érte :) Ebből az Ultra Foundationt használom, konkrétan egy korong ami minimum egy évre elég 2000 forintba kerül, és ebből már szinte csak egy leheletnyit kell használnom, olyan jól fed. Csodaszeeer :)
+ Nem tudom, hallottál-e a háromszög alakban felvitt korrektor trükkről, de mindenképpen próbáld ki, csodákat tesz :) Itt egy kis képi segítség: [link]
A legféltettebb szépségtitkaimat osztottam meg veled, szóval bízz bennem, mindegyik hatásos, felérnek egy szelet ambróziával :D Sok sikert a kipróbáláshoz, tudom milyen rosszak ezek a karikás ügyek, de van megoldás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!