Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Milyen festékkel érhetek el...

Milyen festékkel érhetek el ilyen színű hajat?

Figyelt kérdés

Régóta szeretnék már ilyen színű hajat:

[link]

Viszont eddig akárhány márka különféle festékét próbáltam, mindig ilyesmi lett az eredmény:

[link]

Tudom, az alap hajszínem is számít, de szerintem nem csak ez a gond. Ugyanis mikor kikeverem a festéket, már a tálban sem olyan lila mint a doboz szerint kellene lennie, hanem inkább vöröses - barnás. Lemosásnál pedig konkrétan vérvörös színű a víz, lila helyett. Próbálkoztam már a Palette, Garnier, Syoss, sőt Imperity fodrászfestékkel is, de mindegyiknél ugyanez volt....

Tudtok mondani olyan fajta lila hajfestéket, ami nem vörös, hanem TÉNYLEG lila???

2016. márc. 25. 11:29
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Ehhez a hajhoz elő kell szőkíteni a hajadat, utána a megfelelő színezőt kell rákenni. Hamar fakul, tehát minimum 3-4 hetente (ha nem gyakrabban!) kell újraszínezni.
2016. márc. 27. 21:10
 12/12 anonim ***** válasza:
Próbáltad már úgy, hogy lila mixtont keversz a violett hajfestékhez? Valami fodrászkellékes márkát kellene használni, alfaparf vagy londa.
2016. júl. 12. 09:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!