Milyen tippek vannak fájdalom mentes szőrtelenítésre?
Figyelt kérdés
leginkább a nemi szervek környékén,illetve a fenék táján szeretnék szőrteleníteni,mivel engem nagyon zavarnak,próbálkoztam már borotvával de vérzett.vannak olyan habok vagy krémek,amiket ha ráfújok a területre lejön magától a szőr?2010. ápr. 4. 10:38
2/4 anonim válasza:
persze vannak krémek amiket rajta kell hagyni kb 3-6 percig és aztán van 1 ilyenkis müanyag izé és azzal lejön én nekem nagyonbevált és mindenholazzalszedem.ja és 1általán nemfáj:)
3/4 anonim válasza:
Csak nem intim területre!Allergia,bőrgyulladás a vége.Próbáld meg előtte lejegelni.
4/4 anonim válasza:
nekem eddig semmi bajom nem volt vele intim területen sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!