Ennek mi az ertelme?

2016. márc. 23. 23:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Annak hasznos, akinek hajmosás után lehetetlen kifésülni a haját. Mint pl nekem. Bármilyen más fésűvel vagy hajkefével nem tudom úgy kifésülni, hogy ne tépné a hajam vagy gabalyodna bele. Márpedig ha nem fésülöm ki, akkor egy nagy madárfészek lesz az egész fejem. De ezzel a kis cuccal egy álom a fésülködés, egyáltalán nem húzza a hajam, se szárazon, se vizesen. Szóval nekem bejött.
2016. márc. 24. 01:23
 2/5 anonim ***** válasza:
mármint a fésűnek? az az értelme, mint minden újdonságnak, állítólag jó, jobb. de google
2016. márc. 24. 08:49
 3/5 anonim ***** válasza:
Az az értelme hogy könnyebb vele kifésülni a hajat... nekem is van ilyen, hajmosás után csak ezzel tudom kifésülni a hajam, minden más fésű/hajkefe csak tépi a hajam, ez meg egyáltalán nem.
2016. márc. 24. 13:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Már egy éve használok ilyen fésűt és szuper. Elég jól csomósodik a hajam, de ez a fésű hihetetlen könnyen, gyorsan és fájdalommentesen szedi szét a hajszálaimat. Csak ajánlani tudom. Csak arra kell odafigyelni, hogy ne olcsó, vacak másolatot szerezzünk be, hanem eredetit.
2016. márc. 25. 23:43
 5/5 A kérdező kommentje:
hat lattam hogy nem olcso itt 15€... sok lany vette csak nem ertettem ezt a bigyot hogy mire jo igazabol.. de tobbre szamitottam..
2016. márc. 27. 10:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!