Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » A fejbőrmaszírozástól tényleg...

A fejbőrmaszírozástól tényleg gyorsabban nő a haj?

Figyelt kérdés

Hallottam erről, hogy kb. 5 percig kell csinálni naponta. Ettől mennyire nő jobban ha nő? És ha mellette ricinus vagy amla olajat használok?

De leírhatjátok nektek mi vált be, és mennyi idő alatt mennyit nőtt.

Ma voltam fodrásznál, de úgy levágta, hogy a sírás kerülget ha tükörbe nézek, és még kényelmetlen is. :s

2016. márc. 22. 22:48
 1/2 anonim ***** válasza:
igen használ bizony! és a ricinus olaj is nagyon jó! Én még azt tudom ajánlani hogy figyelj arra hogy ne töredezzen.
2016. márc. 22. 22:59
 2/2 anonim ***** válasza:
igen használ elvileg. egy lány csinált róla videót, hogy egy hétig minden nap 4 percig masszírozta a haját úgy hogy fejjel lefelé feküdt az ágyon és kb másfél centit nnőtt neki :) én is elkezdtem, nekem is nőtt egy kicsit, bár az egy héthez nem volt türelmem xD
2016. máj. 6. 20:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!