Milyen epilátort vegyek?
Figyelt kérdés
Semmilyen szörtelenítési módszer nem vált be eddig, az epilátorrol még csak jót hallottam. De nem tudom hogy válasszák. Aki használ epilátort kérlek írja le a nevét és a tapasztalatokat, de írhattok olyat is hogy pl milyet ne vegyek. Nagyon segítenének vele.2016. márc. 22. 19:40
1/4 anonim válasza:
kremmania.hu-n hogyha beírod a keresőbe,hogy epilátor, akkor sok fajtáról láthatsz véleményeket.
általában igaz,hogy olcsó húsnak híg a leve.ott olvasgass.
én csak az arcomon használok epillátort, máshol nem bírom, annyira fáj. régen pedig hónaljon azzal szőrtelenítettem, de ma már inkább borotválom, az nem fáj:D nekem braun van amúgy, az egész jó, de már nem mai modell.
2/4 anonim válasza:
Nekem egy régi Braun van és nagyon erős szőrzetem. Tökéletesen leszedi,csak jót mondhatok róla.
3/4 anonim válasza:
Nekem Philips Satinelle van és teljesen jó, de a Braunokról is jókat hallottam. Minél több csipesz van benne, annál jobb. Van már mindenféle hűsítő meg érzéstelenítő technológiás, de szerintem nem éri meg emiatt 12-13 ezernél többet kiadni rá, mert ha még nem nagyon epiláltál akkor ígyis-úgyis fájni fog eleinte, hisz mindegyik gép kitépkedi a szőrszálaidat, bármit is csinálsz. De egy idő után úgyis megszokod. Én este, fürdés után szoktam epilálni, utána bekenem testápolóval, lefekszek aludni, reggelre meg semmi baja.
4/4 anonim válasza:
Nekem Philips Satinelle volt először, na az nem vált be mert eltépte a szőrt, nem ki. Braun a legjobb márka szerintem. Főleg a 40 csipeszesek jók. Persze nem mindenkinek, mert egy érzékeny bőr semmilyen epilátort nem fog bírni, csupa seb és szőrbenövés lesz csak tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!