Tág pórusokra házilag arcpakolás?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 3. 20:08
1/5 anonim válasza:
Pffú, erre én is kíváncsi lennék. Eszméletlen tágak a pórusaim az arcomon. Remélem, kapsz válaszokat!
2/5 A kérdező kommentje:
Én találtam:)) Kis élesztőt össze kell keverni tejjel,hogy olyan állaga legyen mint a pudingnak,és azt kell rákenni az arcodra. Addig hagyod rajta,míg megszárad. Nekem bevált!
2010. ápr. 8. 21:53
3/5 anonim válasza:
Meg tudnád mondani, hogy miből mennyit teszel? :) Köszi!
4/5 anonim válasza:
Utolsó válaszolónak:
Nem kell sok élesztő,kb a kis csomagnak a fele(vagy még annyi sem) és elsőnek kb egy teáskanálnyi tejjel kevered össze(nagyon kevés kell) és ha még nem kenhető,akkor még egy kis tejjel. De vigyázzni kell nehogy nagyon folyós legyen,mert akkor lecsurog az arcodról.
5/5 anonim válasza:
sztem legjobb: tojásfehérjét raksz az arcra és megvárod míg megszárad (nem tudsz mosolyogni;)), majd lemosod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!