SOS! Elkezdett hámlani az arcom, és egyre rosszabb! Most már mindkét oldalon plusz a homlokomon is. Ha lealapozom, még tízszer rosszabb, és akármivel kenem, nem használ:S:S Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 3. 14:27
1/8 anonim válasza:
nekem is ilyen, nemtudom mitől van. ami nekem segít ideig-óráig, hogy leradírozom (víz+cukor+méz összekeverve) aztán valami nehéz hidratáló krémmel bekenem. De radírozni hetente csak egyszer lehet
2/8 anonim válasza:
Nekem is szokott hámlani néha az arcom, ilyenkor semmiképpen nem használok alapozót, mert nekem az csak szárítja a bőröm, inkább csak egy kis púdert, ha nagyon muszáj, bár azt se szeretem ilyenkor. Arcpakolást szoktam használni, vagy pedig kifejezetten száraz bőrre való arckrémmel jól bekenem, és úgy fekszek le aludni. Nálam csodákat művel. De hallottam már, hogy az egyszerű Nivea krém is nagyon jó.
3/8 anonim válasza:
14:44 vagyok. Igen, ahogy előttem írták, valóban jó ha ilyenkor leradírozod. Ezzel a házi készítésű keverékkel is jó, de én az Avon egyik bőrradírját szeretem nagyon.
4/8 anonim válasza:
leradírozod, és törölközővel erősebben átdörzsölöd utána, és bekened krémmel
5/8 anonim válasza:
Mutasd meg kozmetikusnak vagy bőrgyógyásznak, ha nagyon vészes a helyzet. A radírozás jó, de egyáltalán nem mindegy, hogy milyen radírral történik, és az is nagyon fontos, hogy bőrtípusodnak megfelelő krémet használj utána!!! egy kozmetikus
6/8 anonim válasza:
Felszíni vízhiányos,hidratáld!Nem hébe-hóba,rendszeresen!
7/8 A kérdező kommentje:
folyamatosan szoktam:) amúgy most jobb. tegnap csináltam egy "krémet" tojásból, joghurtból, élesztőből és cukorból, azzal egy jó tíz percig vattával kenegettem-vakartam, és baromi jót tett neki. Aztán bekentem aloés hidratálókrémmel, és tök szép lett:) bár a homlokomon még mindig olyan kicsit:S de majd megismétlem...
2010. ápr. 4. 13:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!