Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Valakinek van tapasztalata az...

Valakinek van tapasztalata az "anti aging" japán krémmel kapcsotban? Nagyon drága, de ha tényleg használ megvennénk!

Figyelt kérdés
[link]

2016. márc. 18. 11:28
 1/4 anonim ***** válasza:

Ezeknek nem szabad bedőlni!

Én sok japán és koreai terméket használok, de csodák nincsenek sajnos. Hidatáltabb, puhább, picit tömörebb a bőröm, a pici szarkalábakon javítanak, de a m3ly ráncokon sajna csak a botox segít. Ebayen lehet a legolcsóbban beszerezni. Tényleges ránctalanító hatása az aha savnak, a c vitaminnak éa a retinolnak van, a legjobb ráncmegelőző pedig egy jó fényvédő.

2016. márc. 18. 12:51
 2/4 A kérdező kommentje:
hú köszi!!!! hülye kérdés, de fényvédőt milyet? (hála égnek még nem vagyok oylan "öreg"....(ki szotkak javítani annyira fiatal :D) csak a sok tanulás, babóca meleltti éjszakázás meglátszik most már rajtam is sajna (persze nem baj:) )
2016. márc. 19. 11:25
 3/4 anonim ***** válasza:
Fizikai fényvédő a legjobb szerintem. Én most készülök megvenni az Innisfree the minimum fényvédőt, azt sokan dícsérik. Eddig a gyerek babé fényvédőjét használtam :) Állítólag az öregedésért 80%-ban a napsugárzás felelős, úgyhogy amíg nem használsz fényvédőt, addig tök felesleges drága kencéket használni :)
2016. márc. 19. 11:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Hú, most látom mennyi szóismétlés van abban amit írtam... Bocsi:)
2016. márc. 19. 11:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!