Gyantázás után nagyon piros lett, majd másnapra ilyen, mitől? (Kép)
Én epilálás után jártam így,úgy tűnik sajnos neked is olyan érzékeny a bőröd,hogy nem bírja.
Én vetem rá krémet,már nem emlékszem a nevére,de szerintem tudnak neked segíteni a gyógyszertárban.
Nekem 1.5 hét volt,mondjuk nekem a bikinivonalamon volt,pár napig nem is tudtam nadrágot felvenni:D
Én még azzal türköztem,hogy beraktam a hűtőbe a krémet és úgy jobban hűsített.
Attól lett ilyen hogy nem értesz a helyes gyantázáshoz... rosszul tépted, nem jó irányba, lassan, nem feszítetted meg a bőrt rendesen, vagy valami hasonló. Meg simán lehet rossz a gyanta is ami a bőrt is letépi szinte. Nem mindegy milyet használsz, hogyan. Hónaljt egyedül gyantázni a legnehezebb amúgy is.
Majd helyrejön magától 1-2 héten belül.
Én is így jártam otthoni gyantázással csak a kezemen és a lábamon.
Mindent előírás szerint csináltam és mégis.
Azt mondták itt nekem, hogy lehet azért mert fürödtem előtte (kb. fél órával).
Nekem nagyon lassan gyógyult pedig ennyire nem volt nagy terület és talán ennyire durva se, de nagyon fájt. Esetleg Neogranormonnal ha kennéd, lehet segítené a gyógyulást, de ez csak egy tipp.
Sajnállak nagyon, de én az itthoni gyantázást tuti nem próbálom újra és neked sem ajánlom.
Keressétek Mesterkozmetikus-Kozányi Katát
Nem fogtok csalódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!