Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Hennától vörös lesz a hajam?

Hennától vörös lesz a hajam?

Figyelt kérdés
Karamell színűre festettem be 4 hónapja,de már csúnyán látszik a lenövés. Tarós sötét barnát szeretnék. El lehet érni hennával barna színt?Vagy csak vörös lehetséges? Kérlek segítsetek.

2016. márc. 16. 18:23
 1/2 anonim válasza:
100%
Én sokszor és sokáig festettem hennával és indigóval a hajam. Sötét barnát el tudsz érni a kettő keverékével, csodálatosan vastag, egészséges hajat adn, viszont azt tudnod kell, hogy ha indigóval kevered a hennát, akkor nem tudod majd leszívatni soha. A hennát külön nekem már sikerült(nem volt egyszerű, de már visszakaptam a saját színemet), de az indigós rész zöld lett...le kellett vágnom... Szóval csak akkor válaszd ezt, ha tudod vállalni a következményeket:) De mondom, az állaga valami mesés a hajnak utána... Még annyi, hogy tapasztalataim szerint tőfestés elég nehézkes a hennás masszával. A teljes hosszra kenve pedig egyre sötétebb lesz az indigós keveréktől, ami miatt a végén feketés lett nekem. Tényleg csak akkor vágj bele, ha nem bánod, hogy egyszer majd le kell vágnod ezt a részt...
2016. márc. 16. 20:11
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm :). Mondjuk nekem fulig ero hajam van.
2016. márc. 17. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!