Kozmetikus után sárga pattanások normáisak?
Figyelt kérdés
2 napja voltam arctiszításon,és lett egy csomo olyan sárga fejű pattanás a bőrömön.Miért van ez? Nem tisztítja ki rendesen?2010. ápr. 3. 08:46
1/5 anonim válasza:
Valami szennyeződés került a bőrödre és begyulladtak a sebek. Ha egyébként ügyes és megbízható a kozmetikus, akkor menj vissza hozzá, és mutasd meg, ha most voltál nála először, akkor keress fel egy másikat. Ha sok és csúnya ilyen pattanásod lett akkor gondolkozz el, hogy bőrgyászhoz menj...
2/5 A kérdező kommentje:
mondjuk ezek sztem nem gyulladt sebek,hanem rendes kinyomható pattanások:S lehet felhívom,és rákérdezek nála.már régebb óta járok hozzá,de voltam már több kozmetikusnál,és ot nem volt ilyen panaszom.
2010. ápr. 3. 11:23
3/5 anonim válasza:
Én is 2 napja voltam,de nekem már egész szépen elmúltak a pirosságok.Csak 1db gyulladt be sárga fejűre.Azt javaslom hagyd őket békén még úgyis van a szünetből 3 nap,a végére szépen meg fognak gyógyulni,viszont ha nyomkodni kezded csak rondább lesz.
4/5 anonim válasza:
Nem tisztította ki rendesen.Válassz más kozmetikust szerintem,elkapkodta.Arctisztítás után 2 napra épp ellenkezőleg,javulnia kellene.
5/5 A kérdező kommentje:
:(((
azóta már nyomkodtam is:D:D:(
nemtom mi lesz,lehet kozmetikust kell ,h váltsak
köszi a válaszokat:)
2010. ápr. 4. 11:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!