Hogy lehet meggátolni a szemöldököm összenövését? (A többi lenn)
Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem fiu vagyok kezd összenőni középen a szemöldököm és csunya és az lenne a kérdésem hogy csipeszen kivül meg a gyantán kivül mivel bírnám ki írtani? Ugy hogy többet ne nőljön az oda. (normális válaszokat)2016. márc. 15. 22:19
1/5 anonim válasza:
Nekem is össze akar növögetni, én eldobható borotvával szoktam leszedni (egyébként csipesszel kell, mert így erősödni-sűrűsödni fog, már most elkezdett.) Ha azt szeretnéd ,hogy többé ne nőjön oda, akkor lézeres beavatkozással megoldható.( Azzal bárhonnan végérvényesen le tudják szedni a szőrt ) csak baromi sokba kerül
2/5 anonim válasza:
Elvileg létezik lézeres szőrtelenítés.De ha még most kezd csak összenőni érdemes lemme megvárni a végleges állapotot és akkor megcsináltatni.
3/5 anonim válasza:
Én lány vagyok és nekem is ez a problémám. Sajnos az oda mindig visszanő, és mindig ki kell szedni.
4/5 anonim válasza:
Én a férjemnek csipesszel szedegettem kb két havonta összesen talán ötször.Aztán soha többé nem kellett.Nem nőtt többé.
5/5 anonim válasza:
örülj hogy csak középen nő, nekünk nőknek alul felül kikell csipkedni:D egyébként csipesszel 5perc kibírod!!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!