Szerintetek jobb lesz így nekem?
Figyelt kérdés
naponta mosom a hajam,egy olyan samponnal amire az van hogy napi használatra is alkalmas akkor ez most igaz vagy nem? baj ha minden nap mosok hajat? bnőm anyuja azt mondta nem kéne mindennap mert vegyszereket teszek akkor mindennap a fejemre azt mondta 3-4 naponta kéne hajat mosnom úgy hogy 2szeri mosással,bnőm heti 1szer mos hajat ha ott vagyok én mosom meg neki.Jobb ha 3 naponta mosnák hajat? milyen változás érne? mert nekem szokott zsírosodni a hajam2016. márc. 15. 20:27
1/5 anonim válasza:
HA nem zsírosodik, akkor tényleg mi a fenéért mosol hajat naponta?
A heti egy is jó, ha nem izzadsz meg, vagy ilyesmi.
2/5 A kérdező kommentje:
nekem zsírosodik de én naponta mosom,akkor 3 napi jó lesz?
2016. márc. 15. 20:33
3/5 anonim válasza:
Én kétnaponta mosom általában, de van hogy 3, mikor úgy látom, hogy már zsírosodik és nem szép.
Szerintem lehet akár naponta is hajat mosni, ha valakinek úgy a jó, de érdemes valami természetes biosampont választani, amiben minél kevesebb "vegyszer" van.
4/5 A kérdező kommentje:
okés akkor köszönöm a választ akkor ha úgy érzem már elég zsíros akkor de most 2 napja nem mostam és szerintem most holnapra összeállna úgy hogy este megmosom,de ez a sampon után bio-t fogok használni :)
2016. márc. 15. 21:01
5/5 anonim válasza:
Egyáltalán nem egészséges minden nap hajat mosni és szerintem minden 2.nap sem!
Elég a heti egy vagy kettő!
És most már azért zsírosodik egy-két nap után, mert annyira hozzászoktattad a hajadat a mindennapos mosáshoz, hogy így reagál rá!
Szóval kislány, szokj le a mindennaposról és legyen két hajmosás között 4-5 nap!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!