Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Zselé vagy hab? Mit kell...

Zselé vagy hab? Mit kell használni ilyen haj eléréshez?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Régen volt nekem is ilyen hajam, zselét használt a fodrász, nagyon jó lett. De mikor én használtam a zselét inkább csomósosan állt, és nem ilyen szabadon. Kb ilyen lett: [link]

[link]

Olvastam itt nem vízhatású zselékről pl. Loreal Indestructible de van aki Got2be powderful port ajánl. Mi legyen?

2016. márc. 14. 19:16
 1/4 ~OnLány~ ***** válasza:

Vagy csak hajlakkot használtak.

Nem vagyok szakértő a férfi frizurák terén,mivel lány vagyok,de ha kézzel csak úgy felállítod és lakkal lefújod,akkor nem lesz olyan,mint ahol csomóban állt.

Vagy,amíg nem köt meg a zselé kicsit fésüld át,úgy felfelé,de sűrű fogazatú fésűvel+tegyél utána rá egy kis lakkot.

2016. márc. 14. 19:42
 2/4 A kérdező kommentje:
Tehát a lakknak ilyen "puhító" hatása van?
2016. márc. 14. 21:23
 3/4 ~OnLány~ ***** válasza:

Hát igen,mert viszonylag nem nehezíti le a hajad,szóval sokkal természetesebb a hatás és a kinézet is.

Valami jobb minőségű,erősebb hajlakkal próbáld ki,ami jól fixál.

2016. márc. 14. 21:39
 4/4 A kérdező kommentje:

Hmm, rendben köszi a segítséget :)

További válaszok is jöhetnek még :)

2016. márc. 14. 22:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!