Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Szerintetek a 2 cm-es hónaljsz...

Szerintetek a 2 cm-es hónaljszőr ciki vagy rövidebbre kellene nyírni? 14L

Figyelt kérdés

2016. márc. 13. 16:15
1 2
 11/19 ~OnLány~ ***** válasza:

Én sem értem ezt a "nyírást".

Borotváld le és kész. Sajnos ezen minden ilyen idős lány átesik előbb-utóbb.

2016. márc. 13. 19:14
 12/19 anonim ***** válasza:
93%

Annyira szomorú, hogy KIRÖHÖGIK, akinek van. Ha fiúkkal is ezt tennék, oké, de hogy a lányokat ilyen korán megszégyenítik.

A legocsmányabb fiú is megszégyeníthet egy átlagos lányt. Ne higgyétek azt, hogy a fiúknál nem gáz a szőr.

Egyébként meg ahol nő, ott természetes. Egyéni preferencia, hogy ki milyet szeret. De aki megalázza a másikat, remélem, megbetegszik és belehal.

2016. márc. 13. 21:26
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
12-es, az se kevésbé szomorú, hogy mások halálát kívánod :D
2016. márc. 13. 21:44
 14/19 anonim ***** válasza:
Nem lehet mit tenni ez ellen. Már mint az ellen hogy az emberek menjenek a reklámok után. Ez egy szörnyű lelki betegség. "birka szindróma". Menni a másik után, cikizni másokat. Mert legalább annyi embernek tetszik ha van egy kis szőr mintha nem lenne. Sokkal jobb, szebb ha egy kis egyéniséget visz bele valaki mint az "egyendivat". Nekem is volt barátnőm és állandóan kipersegett, kipattogott a borotválás után. Nagyon csúnya volt.
2016. márc. 14. 07:35
 15/19 anonim ***** válasza:
Kifejezetten menő a hónaljszőr. Csak tudni kell hordani.
2016. márc. 14. 12:40
 16/19 anonim ***** válasza:
Tök mindegy, hogy divat-e vagy sem. Ez egy egyéni döntés, és igenis távozzon a világról az, akinek ennyi a szórakozása
2016. márc. 14. 13:19
 17/19 anonim ***** válasza:
Leborotváljam neked? :3
2016. márc. 14. 18:23
 18/19 A kérdező kommentje:
Nem 2cm-re gondoltam hanem 2mm-re elírtam!:3 hupsz!:S
2016. márc. 16. 21:26
 19/19 anonim válasza:
Ciki! Az egészet szedd le!
2016. máj. 3. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!