Hogyan tudnam feszesiteni a boromet? (bovebben lent)
160 cm es 48 kg vagyok, es az lenne a problemam, hogy a fenekem es a combom eleg lottyedt, majdhogynem log, fenekem tiszta narancsbor...
Hogyan, mivel tudnek javitani a helyzeten?
Nem vagyok lusta, kb mindenhova gyalog esetleg biciklivel jarok..
Kondizni, edzoterembe jarni nincs penzem tehat olyat szeretnek, ami itthon is kivitelezheto.
Legyszi segitsetek, barmilyen tanacs johet!
Előző vagyok :)
Fenékre:
https://www.youtube.com/watch?v=kN77O3hT114
Combokra:
Persze ez angol nyelvű, de nem kell hozzá nyelvtudás, mert mindent bemutat. Remélem tudtam segíteni ;)
Huha! Koszonom szepen. Igen jo gyakorlatnak tunik.
Lenne kerdesem, hogy te milyen idokozonkent alkalmazod/tad, mindennap? Ill. Neked mennyi ido utan latszott a valtozas?
Teljesen elég 2-3 naponta csinálni, én álltalában úgy szoktam, :) de ha hamarabb szeretnél változást elérni, akkor csinálhatod naponta is.
Szerintem ha kitartóan csinálod rendszeresen így akkor már 1-2 hónap alatt látszódni fog az eredmény, jóval feszesebb lesz, és fél év vagy 1 év múlva magadra sem ismersz :)
A lényeg, hogy ne rögtön terheli túl magad, emelheted fokozatosan az időt, mennyiséget és szintén ne rögtön várd a változást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!